Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Υποχρεωτικά μαθήματα περί Copyright επιβάλλει στους παραβάτες το YouTubeΠρωταγωνιστές του εκπαιδευτικού βίντεο είναι δύο από τους ήρωες του δημοφιλούς Happy Tree Friends. Οι οπαδοί τους όμως μάλλον θα απογοητευτούν, αφού το επεισόδιο κυλά τελείως …αναίμακτα και δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό ύφος της σειράς.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του YouTube, «Επειδή οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων μπορεί να είναι πολύπλοκοι, η εκπαίδευση των χρηστών είναι εξαιρετικά σημαντική ώστε να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες κατανοούν τους κανόνες και εξακολουθούν να συμμορφώνονται με αυτούς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους χρήσης, σε περίπτωση που ένας χρήστης δεχτεί τρεις διαφορετικές προειδοποιήσεις αποκλείεται από την υπηρεσία. Από χθες ωστόσο, οι όροι αυτοί έγιναν ελαφρώς πιο ελαστικοί, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί χάρη σε χρήστες που έχουν επιδείξει στο παρελθόν καλή συμπεριφορά.Πηγή: insomnia.gr
Pin It