Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.

Google logoΣτους ελληνικούς δρόμους αναμένεται να δούμε από τις 11 Απριλίου τα αυτοκίνητα της Google με τον ειδικό φωτογραφικό εξοπλισμό τους, προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για λογαριασμό του Google Maps. Πρόκειται για υλικό που δεν έχει σχέση με το Street View και δεν θα δημοσιευθεί στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, στόχος της εταιρείας είναι η συγκέντρωση αναλυτικών πληροφοριών που αφορούν τη σωστή καταγραφή οδών και πινακίδων σήμανσης, η επιβεβαίωση των τροποποιήσεων στους χάρτες που υποδεικνύουν οι χρήστες αλλά και η καταγραφή της ακριβούς τοποθεσίας επιχειρήσεων.

Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι το φωτογραφικό υλικό που θα συγκεντρωθεί δεν θα χρησιμοποιηθεί για το Street View, αφού μετά τις ενστάσεις που είχε διατυπώσει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It