Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

mozilla firefoxH νέα έκδοση του browser της Mozilla Foundation, ο Firefox 4, κατάφερε να φτάσει τα 24 εκατομμύρια downloads μέσα σε τρείς μόλις ημέρες διάθεσης στους χρήστες του διαδικτύου, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της εταιρίας. Η αρχική ανακοίνωση για το νέο πρόγραμμα έγινε στις 22 Μαρτίου και μέσα στις πρώτες 24 ώρες κατάφερε να «κατέβει» 7.1 εκατομμύρια φορές (3 φορές περισσότερο από το αντίστοιχο νούμερο του Internet Explorer 9).

Το μεσημέρι της Κυριακής ο αριθμός είχε φτάσει τα 33,5 εκατομμύρια. Για όσους ενδιαφέρονται να δουν ένα εξαιρετικό γράφημα με τα downloads του Firefox 4 ανά τον κόσμο, μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση http://glow.mozilla.org.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It