Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5

YouTube logoΗ Google προχώρησε στην εξαγορά της Green Parrot Pictures, μιας εταιρείας που ειδικεύεται σε τεχνολογίες βελτίωσης της ποιότητας αρχείων video. Όπως φαίνεται η Google πρόκειται να υοθετήσει ορισμένες από της τεχνολογίες της παραπάνω εταιρείας σε χαμηλής ποιότητας video στο YouTube που έχουν ληφθεί από κινητά τηλέφωνα και Web κάμερες.

Μία από τις καινοτόμες τεχνολογίες της Green Parrot είναι η απομάκρυνση του θορύβου καθώς και η βελτίωση της ποιότητας των video που σε ορισμένα σημεία της λήψης έχει «κουνηθεί» η συσκευή. Επίσης, δύο ακόμη τεχνολογίες που κέντρισαν το ενδιαφέρον της Google είναι η Slo Motion μέσω της οποίας μπορεί κανείς να μετατρέψει το video του σε αργή κίνηση, καθώς και η τεχνολογία Color Transfer όπου μπορεί να τονίσει τα χρώματα που έχουν ξεθωριάσει στο video ή να τα κάνει να φαίνονται πιο έντονα απ’ όσο πραγματικά είναι.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη το πώς το YouTube θα καταφέρει να ενσωματώσει τις τεχνολογίες της Green Parrot Pictures στα video του. Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι ότι οι μηχανικοί της εταιρείας θα πρέπει να δουλέψουν αρκετά σκληρά για να τροποποιήσουν κατάλληλα την υπηρεσία ανεβάσματος video στην ιστοσελίδα του YouTube.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε video που απεικονίζουν δύο από τις πιο γνωστές τεχνολογίες της Green Parrot:

Πηγή: insonmia.gr
Pin It