Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα

Φήμες ότι η Google θα ανακοινώσει νέο κοινωνικό δίκτυο με το όνομα CirclesΒασικό χαρακτηριστικό του Circles λέγεται πως θα είναι ο διαχωρισμός των επαφών σε κύκλους, ανάλογα με τη σχέση που έχουν με το χρήστη και στην πραγματική ζωή, σε αντίθεση με ό,τι ισχύει αυτή τη στιγμή στα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα, όπου όλες οι επαφές βρίσκονται πρακτικά στο ίδιο επίπεδο.

Ακόμη κι αν το Circles δεν πρόκειται να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της Google στην προσπάθειά της να μπει δυναμικά στον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης, θα αποτελέσει σίγουρα σημαντικό προϊόν - εφόσον, φυσικά, οι φήμες επιβεβαιωθούν.

Αν πάντως πιστέψουμε το tweet του CEO και ιδρυτή της O’Reilly Media, που δηλώνει ότι είδε το Circles και το βρήκε “φανταστικό”, θα πρόκειται μόνο “για την κορυφή του παγόβουνου”.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το All Things Digital επικοινώνησε με τη Google, εκπρόσωπος της οποίας δήλωσε πως δεν πρόκειται να ανακοινωθεί σήμερα η εκκίνηση της υπηρεσίας Circles. Παρόλα αυτά, δεν διέψευσε την ύπαρξη της υπηρεσίας, που η συντάκτης του άρθρου θεωρεί ότι δεν αποκλείεται να βρίσκεται υπό ανάπτυξη, με σκοπό να ανακοινωθεί μέσα στους προσεχείς μήνες.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It