Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram

Internet Explorer και Safari οι πρώτοι …πεσόντες του Pwn2Own 2011Ο άνθρωπος που κατάφερε να παραβιάσει τον Internet Explorer 8 ήταν ο ανεξάρτητος ερευνητής Stephen Fewer, που εκμεταλλεύτηκε τρία κενά ασφαλείας για να παρακάμψει τους μηχανισμούς προστασίας ASLR και DEP, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού κατάφερε να προσπεράσει και το Protected Mode του browser.

Ο Safari, από την άλλη, που έτρεχε σε ένα MacBook Air, παραβιάστηκε μέσα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα από τη Γαλλική εταιρεία ασφαλείας, Vupen. Και οι δύο επιτυχόντες αποκόμισαν από 15.000 δολάρια.

Ο διαγωνισμός, που διαρκεί συνολικά 3 μέρες, συνεχίζεται αύριο, οπότε και αναμένεται η «επίθεση» στον Firefox 3.6. Αύριο επίσης αναμένεται και η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ mobile browsers και συγκεκριμένα των προεπιλεγμένων εφαρμογών πλοήγησης των Windows Phone 7, iOS και RIM OS.

Δεν είναι τυχαίο ότι Google, Mozilla και Apple κυκλοφόρησαν αναβαθμίσεις για τους browsers τους αμέσως πριν την έναρξη του Pwn2Own.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It