Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Internet Explorer και Safari οι πρώτοι …πεσόντες του Pwn2Own 2011Ο άνθρωπος που κατάφερε να παραβιάσει τον Internet Explorer 8 ήταν ο ανεξάρτητος ερευνητής Stephen Fewer, που εκμεταλλεύτηκε τρία κενά ασφαλείας για να παρακάμψει τους μηχανισμούς προστασίας ASLR και DEP, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού κατάφερε να προσπεράσει και το Protected Mode του browser.

Ο Safari, από την άλλη, που έτρεχε σε ένα MacBook Air, παραβιάστηκε μέσα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα από τη Γαλλική εταιρεία ασφαλείας, Vupen. Και οι δύο επιτυχόντες αποκόμισαν από 15.000 δολάρια.

Ο διαγωνισμός, που διαρκεί συνολικά 3 μέρες, συνεχίζεται αύριο, οπότε και αναμένεται η «επίθεση» στον Firefox 3.6. Αύριο επίσης αναμένεται και η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ mobile browsers και συγκεκριμένα των προεπιλεγμένων εφαρμογών πλοήγησης των Windows Phone 7, iOS και RIM OS.

Δεν είναι τυχαίο ότι Google, Mozilla και Apple κυκλοφόρησαν αναβαθμίσεις για τους browsers τους αμέσως πριν την έναρξη του Pwn2Own.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It