Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter

Σημαντική πτώση για Firefox, άνοδο για IE φανερώνουν στοιχεία της CIA
Δημοσιευμένη Εικόνα
Συγκεκριμένα, ο Internet Explorer είχε τον Φεβρουάριο ένα 56,77% της αγοράς, 0,77% παραπάνω σε σχέση με το 56% του προηγούμενου μήνα. Ο Firefox, από την άλλη, έπεσε από το 22,75% του Γενάρη στο 21,74%. Κατά τα άλλα, η άνοδος του Chrome συνεχίζεται, ενώ μικρή αλλά σταθερή άνοδο εμφανίζει και ο Safari. Ο Opera, από την πλευρά του, παραμένει σταθερός σε κάτι παραπάνω από 2%.

Όσο για τον Internet Explorer 9, που σύμφωνα με το Engadget θα έχει κυκλοφορήσει σίγουρα την τελική του έκδοση μέχρι τις 24 Μαρτίου, αυτή τη στιγμή κατέχει ένα όχι ευκαταφρόνητο 2% σε χρήστες με Windows 7. Μάλιστα, η Microsoft αναφέρει ότι μόνο η έκδοση Release Candidate έχει ήδη 11 εκατομμύρια λήψεις, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό λήψεων του Internet Explorer 9 (alpha, beta και RC) στα 36 εκατομμύρια.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον πάντως είναι ότι η αύξηση των νέων χρηστών στις αναπτυσσόμενες χώρες φαίνεται να ωφελεί περισσότερο τον Internet Explorer σε σχέση με τον Firefox, γεγονός που το DownloadSquad εικάζει ότι μπορεί να οφείλεται στα υψηλά ποσοστά χρήσης πειρατικών Windows στις συγκεκριμένες χώρες.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It