Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5

Σημαντική πτώση για Firefox, άνοδο για IE φανερώνουν στοιχεία της CIA
Δημοσιευμένη Εικόνα
Συγκεκριμένα, ο Internet Explorer είχε τον Φεβρουάριο ένα 56,77% της αγοράς, 0,77% παραπάνω σε σχέση με το 56% του προηγούμενου μήνα. Ο Firefox, από την άλλη, έπεσε από το 22,75% του Γενάρη στο 21,74%. Κατά τα άλλα, η άνοδος του Chrome συνεχίζεται, ενώ μικρή αλλά σταθερή άνοδο εμφανίζει και ο Safari. Ο Opera, από την πλευρά του, παραμένει σταθερός σε κάτι παραπάνω από 2%.

Όσο για τον Internet Explorer 9, που σύμφωνα με το Engadget θα έχει κυκλοφορήσει σίγουρα την τελική του έκδοση μέχρι τις 24 Μαρτίου, αυτή τη στιγμή κατέχει ένα όχι ευκαταφρόνητο 2% σε χρήστες με Windows 7. Μάλιστα, η Microsoft αναφέρει ότι μόνο η έκδοση Release Candidate έχει ήδη 11 εκατομμύρια λήψεις, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό λήψεων του Internet Explorer 9 (alpha, beta και RC) στα 36 εκατομμύρια.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον πάντως είναι ότι η αύξηση των νέων χρηστών στις αναπτυσσόμενες χώρες φαίνεται να ωφελεί περισσότερο τον Internet Explorer σε σχέση με τον Firefox, γεγονός που το DownloadSquad εικάζει ότι μπορεί να οφείλεται στα υψηλά ποσοστά χρήσης πειρατικών Windows στις συγκεκριμένες χώρες.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It