Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)

Αναζήτηση συνταγών φαγητού μέσω της μηχανής αναζήτησης της GoogleΗ νέα επιλογή "Recipes" (συνταγές) θα φιλτράρει τα αποτελέσματα εμφανίζοντας μόνο σελίδες που περιέχουν οδηγίες προετοιμασίας και παρασκευής φαγητών. Επιπλέον, οι αναζητήσεις θα μπορούν να περιοριστούν βάσει των συστατικών, του χρόνου παρασκευής του φαγητού ή την ποσότητα θερμίδων.

Μπορεί να φαίνεται αρκετά απλό, αλλά η Google το περιγράφει ως ένα «συναρπαστικό τεχνικό ορόσημο», αφού είναι η πρώτη φορά που κάποιο εργαλείο αναζήτησης σχεδιάστηκε βάσει των πλούσιων αποσπασμάτων σήμανσης, τα οποία εισήγαγε η Google για πρώτη φορά το 2009.

Με το νέο χαρακτηριστικό, οι εκδότες συνταγών θα μπορούν να προσθέτουν την ειδική σήμανση στις ιστοσελίδες τους, έτσι ώστε να βοηθήσουν την Google να αναγνωρίζει το περιεχόμενο σωστά για να συμπεριληφθούν στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Η νέα αυτή επιλογή αναζήτησης είναι διαθέσιμη μόνο στις Η.Π.Α. και την Ιαπωνία αλλά στο μέλλον αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.Πηγή: TechIT.gr
Pin It