Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web

Κυκλοφόρησε το Wordpress 3.1Πιο συγκεκριμένα, μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να περιμένουν όσοι το εγκαταστήσουν, περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • Post Formats. Πρόκειται για τη δυνατότητα ορισμού ξεχωριστού μορφοτύπου (format) ανά καταχώρηση (π.χ. gallery, link, παράθεση κλπ). Ανάλογα με το format του εκάστοτε άρθρου, ο διαχειριστής θα έχει τη δυνατότητα να δώσει διαφορετικά styles ανά περίπτωση.
  • Εσωτερικά links. Ο συντάκτης θα μπορεί εύκολα να εντοπίσει άρθρα εντός του blog του και να δημιουργήσει απευθείας links σε αυτά μέσα από τον text editor.
  • Σελίδες index για τα custom post types. Πρόκειται για τη δυνατότητα δημιουργίας σελίδων που θα μπορούν να εμφανίσουν τους τύπους άρθρων που έχετε δημιουργήσει εσείς, κάτι που μέχρι τώρα δεν υποστηριζόταν.
  • Βελτιώσεις στο περιβάλλον διαχείρισης και ενσωμάτωση λειτουργικοτήτων που υπάρχουν στο WordPress.com και αφορούν την καλύτερη ταξινόμηση και εντοπισμό των θεμάτων, αλλά και την εισαγωγή μιας αντίστοιχης μπάρας διαχείρισης (Admin Bar).

Το Wordpress 3.1 είναι διαθέσιμο προς λήψη από το Wordpress.org, ενώ όσοι χρησιμοποιούν ήδη το Wordpress 3.0x μπορούν μέσα από τον πίνακα ελέγχου να αναβαθμίσουν αυτόματα στη νέα έκδοση (κάνοντας προηγουμένως ένα backup, για κάθε ενδεχόμενο).

Πηγή: insomnia.gr
Pin It