Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

Η Λιβύη διακόπτει τις υπηρεσίες διαδικτύουΔεκάδες διαδηλωτές σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας στην ανατολική πόλη της Βεγγάζης το Σάββατο, στις χειρότερες ταραχές εδώ και τέσσερις δεκαετίες του Μουαμάρ Καντάφι στην εξουσία. Το Διαδίκτυο έχει χρησιμοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες από αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή για να βοηθήσει στο συντονισμό των διαδηλώσεών τους. Πρόσφατα οι Αιγυπτιακές αρχές διέκοψαν τις υπηρεσίες πρόσβασης στο Internet για λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια της εξέγερσης που επέτυχε την περασμένη εβδομάδα την ανατροπή του προέδρου της χώρας Χόσνι Μουμπάρακ, μετά από 30 χρόνια στην εξουσία.     


Η πρόσβαση στη γνωστή υπηρεσία url shortener bit.ly αλλά και στο σύνολο του .ly domain φαίνεται πως δε θα επηρεαστεί μιας και από τους πέντε κύριους servers στους οποίους στηρίζεται η λειτουργία του domain μόνο δύο βρίσκονται στη Λιβύη, οι άλλοι δύο βρίσκονται στις ΗΠΑ και ένας τρίτος στην Ολλανδία.

Πηγή: adslgr.com
Pin It