Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα

KandafiΗ πρόσβαση στο Internet έχει διακοπεί στη Λιβύη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα καθώς διαδηλωτές εντείνουν τις αντιδράσεις τους εναντίον του ηγέτη της χώρας Μουαμάρ Καντάφι. Η πρόσβαση στο Internet στη Λιβύη διακόπηκε απότομα στις 14:15 GMT της Παρασκευής, μετά από δύο επιμέρους διακοπές νωρίτερα την ίδια μέρα, η κίνηση στο διαδίκτυο επανήλθε αρκετές ώρες αργότερα, σε μειωμένα επίπεδα για να διακοπεί εντελώς και πάλι στις 11:55 GMT του Σαββάτου.

Δεκάδες διαδηλωτές σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας στην ανατολική πόλη της Βεγγάζης το Σάββατο, στις χειρότερες ταραχές εδώ και τέσσερις δεκαετίες του Μουαμάρ Καντάφι στην εξουσία. Το Διαδίκτυο έχει χρησιμοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες από αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή για να βοηθήσει στο συντονισμό των διαδηλώσεών τους. Πρόσφατα οι Αιγυπτιακές αρχές διέκοψαν τις υπηρεσίες πρόσβασης στο Internet για λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια της εξέγερσης που επέτυχε την περασμένη εβδομάδα την ανατροπή του προέδρου της χώρας Χόσνι Μουμπάρακ, μετά από 30 χρόνια στην εξουσία.     


Η πρόσβαση στη γνωστή υπηρεσία url shortener bit.ly αλλά και στο σύνολο του .ly domain φαίνεται πως δε θα επηρεαστεί μιας και από τους πέντε κύριους servers στους οποίους στηρίζεται η λειτουργία του domain μόνο δύο βρίσκονται στη Λιβύη, οι άλλοι δύο βρίσκονται στις ΗΠΑ και ένας τρίτος στην Ολλανδία.

Πηγή: adslgr.com
Pin It