Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Το Facebook σκέφτεται και τους... ομοφυλόφιλουςΟι δύο νέοι όροι χρησιμοποιούνται κυρίως στις ΗΠΑ από τα ομόφυλα ζευγάρια που θέλουν να δηλώσουν οτι είναι παντρεμένα αλλά η πολιτεία δεν τους το αναγνωρίζει.

Πολλοί είναι αυτοί που επικροτούν το Facebook για την αλλαγή αυτή και το βλέπουν σαν μία πολύ θετική κίνηση.

Από την άλλη όμως υπάρχουν και μερικές αντιδράσεις από αυτούς που υποστηρίζουν οτι οι όροι αυτοί, χρησιμοποιούνται στις πολιτείες που δεν αναγνωρίζουν οτι οι gay μπορούν να λένε οτι είναι παντρεμένοι και μάλλον το Facebook θέλει να κάνει το ίδιο.

Τέλος για την ώρα η αλλαγή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ στον Καναδά, στη Γαλλία, στην Αυστραλία και στη Μ.Βρετανία, όμως σε λίγο καιρό θα έρθει και σε άλλες χώρες.

Πηγή: NewsIT.gr
Pin It