Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook

Chrome logoΕνώ η σταθερή έκδοση του Chrome βρίσκεται στο 9, η Google κυκλοφόρησε την beta 10, που φέρνει αρκετές σημαντικές προσθήκες. Σημαντικά ταχύτερη Javascript, επιτάχυνση της κάρτας γραφικών αλλά αρκετές λειτουργικές αλλαγές, υπόσχονται να βελτιώσουν την απόδοση αλλά και τη λειτουργικότητα του browser.

Πιο συγκεκριμένα, ο Chrome beta 10.0.648.82 περιλαμβάνει αναβάθμιση της μηχανής Javascript V8 “Crankshaft” που σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Google, βελτιώνει την απόδοση κατά 66% σε σχέση με την σταθερή τρέχουσα έκδοση.


Δημοσιευμένη Εικόνα
Παράλληλα, η επιτάχυνση της κάρτας γραφικών (GPU acceleration) μπορεί να μειώσει την χρήση του επεξεργαστή ακόμη και κατά 80% σε συνθήκες προβολής βίντεο σε πλήρη οθόνη, κάτι που συνεπάγεται μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας στην περίπτωση των φορητών υπολογιστών.

Κατά τα άλλα, οι ρυθμίσεις ανοίγουν πλέον σε νέα καρτέλα αντί για ξεχωριστό παράθυρο, ενώ έχει προστεθεί η δυνατότητα εύκολου εντοπισμού μιας συγκεκριμένης ρύθμισης. Επίσης, ο Chrome beta 10 προσθέτει τη δυνατότητα συγχρονισμού των κωδικών του χρήστη, πέρα από τα αγαπημένα, ρυθμίσεις, θέματα και επεκτάσεις που ήδη υποστηριζόταν.

Στο μεταξύ, ο Chrome Dev (η διανομή του browser για τους developers), έφτασε στην έκδοση 11.Πηγή: insomnia.gr
Pin It