Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.

Αίγυπτος: Η διακοπή του Ίντερνετ κόστισε 90 εκατομμύρια δολάρια"Οι μπλοκαρισμένες υπηρεσίες (οι τηλεπικοινωνίες και το Ίντερνετ) αντιπροσωπεύουν περίπου 3% και 4% του ΑΕΠ, δηλαδή επιφέρουν απώλεια 18 εκατομμυρίων δολαρίων ημερησίως", αναφέρει ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) σε σύντομη ανακοίνωσή του.

Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντικές, επειδή αυτό το μέτρο έπληξε τις τοπικές και διεθνείς υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας που παρέχουν υπηρεσίες και εκτός της Αιγύπτου, υπογραμμίζει ο οργανισμός, η έδρα του οποίου βρίσκεται στο Παρίσι.

"Θα είναι πολύ δυσκολότερο στο μέλλον να προσελκυθούν ξένες επιχειρήσεις και να πεισθούν ότι τα δίκτυα θα παραμείνουν αξιόπιστα", ενώ "ως τώρα η προσέλκυση των εταιρειών αυτών ήταν μια σημαντική στρατηγική της κυβέρνησης" της Αιγύπτου, εκτιμά ο ΟΟΣΑ.

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ αποκαταστάθηκε λίγο-πολύ την Τετάρτη στο Κάιρο, έπειτα από περισσότερες από πέντε ημέρες υποχρωτικής διακοπής στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It