Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας

Facebook celebrates 7 yearsΣήμερα το Facebook κλείνει τα 7 χρόνια από τότε που ο Mark Zuckerberg το ανακάλυψε στο φοιτητικό του δωμάτιο, στο πανεπιστήμιο του Harvard το 2004. Σε λιγότερο από μια δεκαετία ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι το Facebook είναι τώρα το μεγαλύτερο site κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο με περισσότερους από 500 εκατομμύρια χρήστες, με επενδύσεις που ξεπερνάνε τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο site παγκοσμίως με μια μικρή διαφορά από το Google.

To Facebook μάλιστα επηρέασε και την βιομηχανία ταινιών, καθώς τον περασμένο χρόνο η ιστορία του Mark Zuckerberg και του Facebook πέρασε στη μεγάλη οθόνη με πολύ μεγάλη επιτυχία. Επίσης, η ταινία The Social Network προτάθηκε για 9 βραβεία Oscar.

To Facebook γιορτάζει σήμερα τα έβδομα του γενέθλια γράφοντας στον τοίχο του "To the 1.5 Million of you who share our birthday - Happy Birthday!" και προσθέτει επίσης:

"As we turn seven, we'd like to thank everyone who uses Facebook in unique ways around the world, ways in which we never could've imagined, and for continuing to inspire us to provide a service that makes it easy for people to connect with the things and people they care about. We also wish the more than 1.5 million people who share our birthday, February 4, a very happy birthday."

Πηγή: TechIT.gr
Pin It