Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα

To wikileaks υποψήφιο για Νόμπελ ΕιρήνηςΟ Valen αργότερα ανακοίνωσε την απόφασή του και στο προσωπικό λογαριασμό του στο twitter λέγοντας πως το WikiLeaks παλεύει για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη δημοκρατία και την ελευθερία λόγου όπως o περσινός νικητής του βραβείου Liu Xiaobo. Επίσης αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένες υποθέσεις που αποκάλυψε ο ιστότοπος όπως η δημοσίευση εγγράφων που σχετίζονται με τη διαφθορά αρχών, κυβερνήσεων και εταιρειών, παράνομες παρακολουθήσεις, εγκλήματα πολέμου και βασανιστήρια.

Η επιτροπή των βραβείων προτείνει κάθε χρόνο πάνω από 200 υποψηφιότητες. Σύμφωνα με τον Kristian Harpsviken, ειδήμων στα βραβεία και διευθυντής του Peace Research Institute στο Όσλο, η ανακοίνωση μιας από τις υποψηφιότητες δεν μπορεί να προδικάσει κάποιο αποτέλεσμα και ειδικά για το wikileaks, το οποίο αν και αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες στο ευρύ κοινό, στην πραγματικότητα έφερε σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων που παρουσιάστηκαν στα έγγραφα του.

Τέλος ερευνάται ακόμα αν μπορεί να θεωρηθεί ορθή η υποψηφιότητα αυτή, αφού τα ονόματα των υποψηφίων βγαίνουν λίγες μέρες πριν τα βραβεία και μέχρι την ανακοίνωσή τους, η ψηφοφορία για την ανάδειξή τους πρέπει να παραμένει μυστική. Η λίστα με τα ονόματα αναμένεται να βγει τον Οκτώβριο.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It