Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube

Δυνατότητα δημιουργίας ψευδωνύμων προσθέτει το HotmailΑξίζει να σημειωθεί ότι το Hotmail διέθετε ήδη παρόμοιο χαρακτηριστικό, αφού επέτρεπε στους χρήστες να δημιουργούν παραλλαγές της διεύθυνσής τους προσθέτοντας το σύμβολο «+» μετά το όνομα τους (π.χ. το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. θα μπορούσε να έχει και το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Επρόκειτο ωστόσο για μέθοδο που δεν ήταν σε θέση να κρύψει το πραγματικό e-mail και εύκολα μπορούσε να παρακαμφθεί από spammers. Αντίθετα, με το “alias” είναι πλέον εφικτή η πλήρης απόκρυψη της αρχικής διεύθυνσης.

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να φτιάξει 5 διαφορετικά ψευδώνυμα το χρόνο και 15 συνολικά και η δημιουργία τους γίνεται μέσω της διεύθυνσης mail.live.com/?rru=createalias (έχοντας φυσικά προηγουμένως συνδεθεί με τον λογαριασμό του).

Πηγή: insomnia.gr
Pin It