Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.

EgyptΟι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, άρχισαν και πάλι να λειτουργούν σε ολόκληρη την αιγυπτιακή πρωτεύουσα μετά από την παύση τους για μια ολόκληρη ημέρα λόγων των πρωτοφανών διαδηλώσεων πολιτών που απαιτούσαν την παραίτηση του προέδρου της χώρας, Hosni Mubarak.

Η Vodafone, δήλωσε πως αυτή και οι υπόλοιποι πάροχοι υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας δεν είχαν άλλη επιλογή από το να συμμορφωθούν στην εντολή των αιγυπτιακών αρχών να αναστείλουν τις υπηρεσίες τους σε επιλεγμένες περιοχές της χώρας. Εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι οι αιγυπτιακές αρχές έχουν τα τεχνικά μέσα να κλείσουν το δίκτυο μας, και αν το έκαναν αυτό, θα θέλαμε πολύ περισσότερο χρόνο για την αποκατάσταση των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες. Μας έγινε σαφές ότι δεν υπάρχει νόμιμη επιλογή να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας εμείς και οι υπόλοιπες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Αίγυπτο».
Σύμφωνα με το Reuters, τουλάχιστον 74 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί μέσα σε διάστημα πέντε ημερών από τις μαζικές διαδηλώσεις σε όλη την Αίγυπτο.

Πηγή: adslgr.com
Pin It