Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

Το νέο σύστημα μηνυμάτων του Facebook ξεκίνησε να διατίθεται σε όλουςΟι χρήστες στους οποίους έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία θα δουν ένα μήνυμα που τους παραπέμπει να πραγματοποιήσουν την αναβάθμιση.

facebook New Message screenshot
Αφού αυτό γίνει, έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν το e-mail τους, το οποίο συμπίπτει με το όνομα που έχουν επιλέξει για τη διεύθυνση URL τους στο Facebook (το λεγόμενο “vanity URL”). Επίσης, μπορούν εάν θέλουν να ενεργοποιήσουν την αποστολή και λήψη SMS, αν και στην - αρκετά μεγάλη - λίστα των διαθέσιμων χωρών, δεν συμπεριλαμβάνεται ακόμη η Ελλάδα.

Facebook New Message screenshot
Για να αποφευχθεί το προφανές πρόβλημα της συμφόρησης που μπορεί να προκαλέσουν όλα αυτά τα μηνύματα, όσα προέρχονται από φίλους ή από φίλους φίλων εμφανίζονται στο βασικό inbox και όλα τα υπόλοιπα συγκεντρώνονται σε έναν γενικό φάκελο με την ονομασία “Other”.

Παρόλο που πολλοί το περίμεναν ως τον «φονιά του Gmail», το Facebook είχε ξεκαθαρίσει από πολύ νωρίς ότι το νέο σύστημα μηνυμάτων του δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για e-mail. Δεν υπάρχει περιοχή συμπλήρωσης θέματος, cc ή bcc, ενώ τα μηνύματα στέλνονται απλώς πατώντας το enter. Από την άλλη, βέβαια, το e-mail στο @facebook.com είναι διαθέσιμο για όποιον το επιθυμεί.

Αν και η ενεργοποίηση του χαρακτηριστικού έχει ξεκινήσει, δεν είναι ακόμη γνωστό το πότε θα ολοκληρωθεί η διάθεσή του σε όλους τους χρήστες.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It