Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

Amazon logoΤο Amazon γράφει ιστορία με την ανακοίνωση του ότι πια οι πωλήσεις των ηλεκτρονικών βιβλίων Kindle ξεπέρασαν και τις πωλήσεις τυπωμένων βιβλίων paperback (με μαλακό εξώφυλλο ή, αλλιώς, χαρτόδετων) από την αρχή του 2011. Το Ιούλιο του 2010 τα ebooks είχαν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα τυπωμένα hardback βιβλία.

Μαζί με τη δημοσιοποίηση των οικονομικών του αποτελεσμάτων για το τελευταίο τρίμηνο του 2010, το Amazon ανακοίνωσε ότι για κάθε 100 τυπωμένα paperback βιβλία από την 1 Ιανουρίου 2011 πουλάει 115 Kindle ebooks, ενώ τα Kindle ebooks που πωλιούνται είναι τρεις φορές περισσότερα από τα hardback βιβλία. Στα Kindle ebooks δεν καταμετρώνονται οι δωρεάν τίτλοι, ενώ οι πωλήσεις των τυπωμένων βιβλίων καταμετρώνται ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν και σε ηλεκτρονική μορφή ή όχι. Τα στοιχεία αφορούν αποκλειστικά τις ΗΠΑ.

Στις ΗΠΑ, τα hardback βιβλία κοστίζουν σημαντικά περισσότερο από τα ηλεκτρονικά, ενώ τα paperback έχουν ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It