Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Amazon logoΤο Amazon γράφει ιστορία με την ανακοίνωση του ότι πια οι πωλήσεις των ηλεκτρονικών βιβλίων Kindle ξεπέρασαν και τις πωλήσεις τυπωμένων βιβλίων paperback (με μαλακό εξώφυλλο ή, αλλιώς, χαρτόδετων) από την αρχή του 2011. Το Ιούλιο του 2010 τα ebooks είχαν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα τυπωμένα hardback βιβλία.

Μαζί με τη δημοσιοποίηση των οικονομικών του αποτελεσμάτων για το τελευταίο τρίμηνο του 2010, το Amazon ανακοίνωσε ότι για κάθε 100 τυπωμένα paperback βιβλία από την 1 Ιανουρίου 2011 πουλάει 115 Kindle ebooks, ενώ τα Kindle ebooks που πωλιούνται είναι τρεις φορές περισσότερα από τα hardback βιβλία. Στα Kindle ebooks δεν καταμετρώνονται οι δωρεάν τίτλοι, ενώ οι πωλήσεις των τυπωμένων βιβλίων καταμετρώνται ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν και σε ηλεκτρονική μορφή ή όχι. Τα στοιχεία αφορούν αποκλειστικά τις ΗΠΑ.

Στις ΗΠΑ, τα hardback βιβλία κοστίζουν σημαντικά περισσότερο από τα ηλεκτρονικά, ενώ τα paperback έχουν ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It