Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube

Internet scamΓια παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμηση κατηγορείται 45χρονος από τη Θεσσαλονίκη, που αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές. Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, χρησιμοποιώντας τα προσωπικά στοιχεία 33χρονης συναδέλφισσάς του, ο 45χρονος δημιούργησε -εν αγνοία της γυναίκας- προφίλ χρήστη σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, «ανεβάζοντας» στη συνέχεια αγγελίες ερωτικού περιεχομένου σε ανάλογης θεματολογίας ιστοσελίδες.

Η 33χρονη απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές όταν άρχισε να δέχεται αλλεπάλληλα τηλέφωνα από «ενδιαφερόμενους» χρήστες του διαδικτύου.

Μετά από έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 45χρονου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος εξετάζεται.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It