Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web

Bing logoΤο Bing ανακοίνωσε σήμερα μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία αναζήτησης εικόνων, προσθέτοντας νέες δυνατότητες. Πλέον, όταν πραγματοποιεί κανείς αναζήτηση εικόνων στο Bing εμφανίζεται μία μπάρα με προτεινόμενες σχετικές αναζητήσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν τους χρήστες. Οι προτάσεις αυτές διαμορφώνονται σύμφωνα με τις σχετικές δημοφιλέστερες αναζητήσεις.

bing screenshot

Μία ακόμη λειτουργία που προστέθηκε στην αναζήτηση εικόνων, είναι η δυνατότητα επιλογής του μεγέθους των εικόνων που εμφανίζονται. Πιο αναλυτικά, εκτός από την επιλογή του χρήστη να αναζητά συγκεκριμένου μεγέθους εικόνες, δίνεται η δυνατότητα επιλογής του μεγέθους των εικόνων που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι χρήσιμη διότι προσαρμόζεται το πλήθος των εικόνων που "χωράνε" να εμφανιστούν σε κάθε σελίδα αποτελεσμάτων.

bing screenshot

Το Bing ανανέωσε επίσης την κεντρική ιστοσελίδα αναζήτησης εικόνων, η οποία εμφανίζει ένα κολλάζ με τις πιο δημοφιλής αναζητήσεις τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Αν και η Microsoft αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα του αλγορίθμου του Bing, είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που ασχολείται με νέο σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Οι νέες αλλαγές είναι αρχικά διαθέσιμες για το Bing United States, ενώ σύντομα θα εφαρμοστούν σε όλες τις χώρες. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο Bing US.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It