Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter

Το Bing ανανεώνει τη λειτουργία αναζήτησης εικόνωνbing screenshot

Μία ακόμη λειτουργία που προστέθηκε στην αναζήτηση εικόνων, είναι η δυνατότητα επιλογής του μεγέθους των εικόνων που εμφανίζονται. Πιο αναλυτικά, εκτός από την επιλογή του χρήστη να αναζητά συγκεκριμένου μεγέθους εικόνες, δίνεται η δυνατότητα επιλογής του μεγέθους των εικόνων που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι χρήσιμη διότι προσαρμόζεται το πλήθος των εικόνων που "χωράνε" να εμφανιστούν σε κάθε σελίδα αποτελεσμάτων.

bing screenshot

Το Bing ανανέωσε επίσης την κεντρική ιστοσελίδα αναζήτησης εικόνων, η οποία εμφανίζει ένα κολλάζ με τις πιο δημοφιλής αναζητήσεις τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Αν και η Microsoft αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα του αλγορίθμου του Bing, είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που ασχολείται με νέο σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Οι νέες αλλαγές είναι αρχικά διαθέσιμες για το Bing United States, ενώ σύντομα θα εφαρμοστούν σε όλες τις χώρες. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο Bing US.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It