Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Google logoΣύμφωνα με την Google, το 2011 θα είναι η χρονιά με τις περισσότερες προσλήψεις για την εταιρεία, αφήνοντας πίσω το προηγούμενο ρεκόρ των 6000 προσλήψεων που σημείωσε το 2007.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η Google ψάχνει για «κορυφαία ταλέντα σε όλους τους κλάδους της πληροφορικής από όλο τον κόσμο που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν ανάμεσα στις πιο δύσκολες προκλήσεις της επιστήμης των υπολογιστών. Επίσης, υπάρχουν θέσεις για όλους, οι οποίες συνδυάζονται με ομαδική δουλειά ειδικά όταν πρόκειται για νέα project». Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι σε κάθε project της εταιρείας απασχολούνται κατά μέσο όρο 3.5 εργαζόμενοι.

Η είδηση έρχεται μετά τα δυσάρεστα νέα για απολύσεις σε μεγάλες εταιρείες του κλάδου, όπως η περικοπή του 47% των εργαζομένων του MySpace και της μείωσης κατά 25% του προϋπολογισμού του BBC για τις ιστοσελίδες του.

Μπορείτε να δείτε εδώ τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στην Google.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It