Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Εργαλείο που «κρύβει» τον χρήστη από τις στοχευμένες διαφημίσεις προτείνει η Mozilla
Mozilla diagram
Η προτεινόμενη τεχνική θα χρησιμοποιεί ένα HTTP header, που θεωρείται «καθαρότερη» και πιο κοινά αποδεκτή λύση σε σχέση με τα cookies και τις blacklists. Κι αυτό γιατί εκτός του ότι είναι πιο απλή στην ενσωμάτωσή της, είναι επιπλέον περισσότερο μόνιμη από μια προσέγγιση που βασίζεται σε cookies, ενώ δεν εξαρτάται από λίστες τρίτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Mozilla φαίνεται πως δεν είναι μόνη της σε αυτή την προσπάθεια, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Google ετοιμάζεται επίσης να ανακοινώσει ένα αντίστοιχο εργαλείο με τίτλο “Keep My Opt-Outs”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το εργαλείο αυτό θα επιτρέπει στους χρήστες του Chrome να εξαιρούν μόνιμα δεκάδες εταιρείες από το να τους στέλνουν στοχευμένες διαφημίσεις.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It