Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα

Galileo projectΣύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Κομισιόν, το πρόγραμμα Galileo ενισχύεται κατά 1.9€ δισεκατομμύρια Ευρώ, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πολυσυζητημένο έργο κατασκευής του πρώτου ευρωπαϊκού δορυφορικού συστήματος πλοήγησης. Η επιπλέον χρηματοδότηση απαιτεί την προσθήκη 12 ακόμη δορυφόρων μετά το 2014. Το πρόγραμμα θα αποτελείται συνολικά από 30 δορυφόρους.

Η αξιολόγηση της Κομισιόν σχετικά με το Galileo δημοσιεύτηκε μία μέρα μετά την απόλυση κορυφαίου στελέχους του προγράμματος που υποστήριξε ότι το έργο αποτελεί κομμάτι μιας «ηλίθιας ιδέας». Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν δήλωσε ότι το αρχικό ποσό της χρηματοδότησης έχει ήδη δεσμευτεί και αξιοποιηθεί σωστά. Η επέκταση αυτού όμως, είναι αναγκαία για την αύξηση του πλήθους των δορυφόρων και τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών.

Το πρόγραμμα Galileo είχε συμφωνηθεί προς υλοποίηση το Νοέμβριο του 2007 από τα κράτη μέλη της ΕΕ ενώ ο προϋπολογισμός του εγκρίθηκε το 2008. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν για παράδοση του έργου το 2013 ενώ αργότερα η ημερομηνία αυτή επεκτάθηκε κατά ένα χρόνο.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It