Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας

Google maps logoΣε μια αρκετά χαρακτηριστική αλλαγή, το Google Maps αναβάθμισε το widget με το οποίο εμφανίζει τα - πάνω από 10 - διαφορετικά επίπεδα πληροφορίας που περιλαμβάνει. Πλέον, το νέο μενού αποτελείται από δύο μεγάλα εικονίδια για την επιλογή του τρόπου προβολής και κάτω από το κάθε ένα περιλαμβάνονται όλες οι διαθέσιμες στρώσεις (layers).

Google maps screenshot
Έτσι, μέσω του ανανεωμένου widget οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν όχι μόνο τον τύπο του χάρτη (δορυφορικός, οδικός) αλλά το αν θα εμφανίζει φωτογραφίες, πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους κ.α.

Επιπλέον, η Google πρόσθεσε «σιωπηρά» στην υπηρεσία και ένα νέο χαρακτηριστικό που αφορά τη δυνατότητα υπολογισμού του κόστους των καυσίμων που απαιτούνται για μια συγκεκριμένη διαδρομή. Οι πληροφορία αυτή εμφανίζεται μέσω της επιλογής “Get Directions” που βρίσκεται στην αριστερή στήλη, στο τέλος της προτεινόμενης διαδρομής.

Google maps screenshot

Η άντληση των πραγματικών τιμών δεν γίνεται από την ίδια την Google αλλά χρησιμοποιείται τρίτη εφαρμογή, ενώ ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τον τύπο των καυσίμων και το είδος του οχήματος ανάλογα με τον όγκο που καταναλώνει.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It