Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Η HTML5 αποκτά επίσημο λογότυποΤο νέο λογότυπο συνοδεύεται από το μότο “Take control - your web, your logo” (Πάρε τον έλεγχο - το δικό σου διαδίκτυο, το δικό σου λογότυπο) και μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε το επιθυμεί.

Στη σελίδα του λογοτύπου περιλαμβάνεται το Badge Builder, μια εφαρμογή με την οποία ο χρήστης μπορεί να διαμορφώσει το δικό του λογότυπο πριν το ενσωματώσει στον ιστοχώρο του, ανάλογα με τις υπηρεσίες HTML5 που υποστηρίζει. Επίσης, οι πολύ φανατικοί υποστηρικτές της HTML5 μπορούν να παραγγείλουν σχετικά αυτοκόλλητα και μπλουζάκια.

Μάθετε HTML5

Πηγή: insomnia.gr
Pin It