Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα

Το Facebook αγόρασε το domain fb.com για $8.5m

.

Το μεγάλο ποσό των $8.5m είναι 42 φορές μεγαλύτερο από το ποσό που είχε δώσει το Facebook για το domain facebook.com τον Αύγουστο του 2005.

Η ανάγκη για την αγορά του FB.com πρόεκυψε από τη νέα messaging υπηρεσία του Facebook που επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν SMS, messaging, chat και email σε ένα ενιαίο interface, με την κατάληξη @facebook.com.

Η αγορά που έκανε το Facebook πρόσφατα τονίζει τη σημασία για κάθε εταιρία να φροντίζει να έχει στην κατοχή της τα σωστά domain.

Οι εταιρίες πρέπει να θεωρούν τα domain τους σαν σημαντική πνευματική ιδιοκτησία και οφείλουν να εξασφαλίζουν όσα domain είναι παρόμοια ή σχετίζονται με την ταυτότητά τους,” αναφέρει ο Steve Holford, διευθυντής της εταιρίας Fasthosts Internet.

Πολλές περιπτώσεις κατάληψης του κυβερνοχώρου (cybersquatting) σχετίζονται με τυπογραφικά λάθη σε ονόματα εταιριών, οπότε η κατοχή τους είναι μία φρόνιμη κίνηση. Ακόμα και τα πιο μεγάλα brands στο κόσμο έχουν βρεθεί σε αυτή τη κατάσταση, οπότε είναι καλό να κοιτάτε τις διαθέσιμες επιλογές για domain τακτικά.”

Πηγή: insomnia.gr
Pin It