Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

Joomla logoΤο Joomla, ένα από τα δημοφιλέστερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στην βδομάδα τη νέα του έκδοση. Το Joomla 1.6 έρχεται με αρκετά νέα χαρακτηριστικά που αναμένεται να διευκολύνουν τόσο τους διαχειριστές περιεχομένου όσο και στους designers και προγραμματιστές ενός ιστοχώρου.

Πιο συγκεκριμένα, μερικές από τις σημαντικότερες νέες λειτουργίες του Joomla 1.6 περιλαμβάνουν τα εξής:

* Νέο περιβάλλον διαχείρισης χρηστών, που δίνει στους διαχειριστές μεγαλύτερο έλεγχο ως προς τα δικαιώματα των ομάδων χρηστών και τα επίπεδα πρόσβασης.
* Αυτόματη αναβάθμιση των επεκτάσεων με ένα μόνο κλικ, στα πρότυπα του Wordpress.
* Μεγαλύτερο έλεγχο στα πρότυπα (templates), επιτρέποντας στον designer-προγραμματιστή να δημιουργήσει παραλλαγές του ίδιου template για διαφορετικές περιοχές ή σελίδες.
* Καλύτερη διαχείριση των πολυμέσων, όπου προστίθεται η δυνατότητα εισαγωγής πολλαπλών αρχείων.
* Πακέτα εγκαταστάσεων, που επιτρέπουν σε έναν προγραμματιστή να δημιουργήσει ένα μοναδικό πακέτο που θα εγκαταστήσει ταυτόχρονα πολλές επεκτάσεις.
* Αφαίρεση των ενοτήτων (sections) και, αντ’ αυτού, δυνατότητα δημιουργίας κατηγοριών (categories) με απεριόριστο βάθος.


Το Joomla είναι το ένα από τα τρία δημοφιλέστερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (τα άλλα δύο είναι το Wordpress και το Drupal), χρησιμοποιείται από το 2% των ιστοχώρων παγκοσμίως και κατέχει το 11% στην αγορά των CMS.

Κατεβάστε το Joomla 1.6

Πηγή: insomnia.gr
Pin It