Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5

Joomla 1.6 με νέα χαρακτηριστικά για διαχειριστές και προγραμματιστέςΠιο συγκεκριμένα, μερικές από τις σημαντικότερες νέες λειτουργίες του Joomla 1.6 περιλαμβάνουν τα εξής:

* Νέο περιβάλλον διαχείρισης χρηστών, που δίνει στους διαχειριστές μεγαλύτερο έλεγχο ως προς τα δικαιώματα των ομάδων χρηστών και τα επίπεδα πρόσβασης.
* Αυτόματη αναβάθμιση των επεκτάσεων με ένα μόνο κλικ, στα πρότυπα του Wordpress.
* Μεγαλύτερο έλεγχο στα πρότυπα (templates), επιτρέποντας στον designer-προγραμματιστή να δημιουργήσει παραλλαγές του ίδιου template για διαφορετικές περιοχές ή σελίδες.
* Καλύτερη διαχείριση των πολυμέσων, όπου προστίθεται η δυνατότητα εισαγωγής πολλαπλών αρχείων.
* Πακέτα εγκαταστάσεων, που επιτρέπουν σε έναν προγραμματιστή να δημιουργήσει ένα μοναδικό πακέτο που θα εγκαταστήσει ταυτόχρονα πολλές επεκτάσεις.
* Αφαίρεση των ενοτήτων (sections) και, αντ’ αυτού, δυνατότητα δημιουργίας κατηγοριών (categories) με απεριόριστο βάθος.


Το Joomla είναι το ένα από τα τρία δημοφιλέστερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (τα άλλα δύο είναι το Wordpress και το Drupal), χρησιμοποιείται από το 2% των ιστοχώρων παγκοσμίως και κατέχει το 11% στην αγορά των CMS.

Κατεβάστε το Joomla 1.6

Πηγή: insomnia.gr
Pin It