Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter

Δύο νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες εγκαινιάζει το "Ελ. Βενιζέλος"Συγκεκριμένα, με την εφαρμογή "ATH Airport", η οποία διατίθεται δωρεάν και απευθύνεται σε χρήστες που διαθέτουν συσκευές iPhone. Με την εφαρμογή αυτή, ο επισκέπτης του αεροδρομίου έχει τη δυνατότητα να λάβει σε πραγματικό χρόνο επικαιροποιημένες πληροφορίες για τις πτήσεις από/προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, για τις αεροπορικές εταιρείες, καθώς και την πρόσβαση, τους χώρους στάθμευσης και τα καταστήματα του αεροδρομίου.

Με την Υπηρεσία Ενημέρωσης Πτήσεων, μέσω SMS, στο 19171 ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, προσφέρει στον χρήστη -όπου και εάν βρίσκεται στην Ελλάδα- άμεση και έγκυρη ενημέρωση, μέσω μηνυμάτων SMS στο κινητό του, για τα δεδομένα της πτήσης που τον ενδιαφέρει.

Στέλνοντας SMS στο 19171 με τον αριθμό της πτήσης του, ο αποστολέας ενημερώνεται, με -έως και έξι- απαντητικά μηνύματα, για την εξέλιξή της και κάθε ενδεχόμενη μεταβολή. Συγκεκριμένα, για αναχωρήσεις πτήσεων, ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται για το check-in, την ώρα και τη θύρα επιβίβασης και την ώρα αναχώρησης. Για αφίξεις, ενημερώνεται για την αναμενόμενη και την τελική ώρα άφιξης, την παραλαβή αποσκευών και την έξοδο επιβατών.

Η Υπηρεσία Ενημέρωσης Πτήσεων είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, για όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις που βρίσκονται στο χρονικό πλαίσιο -2/+20 (ώρες) από την αποστολή του SMS. Το κόστος αποστολής μηνύματος είναι 1.23 € (συμπ. ΦΠΑ).

Πηγή: nooz.gr/tech
Pin It