Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά

Myspace logoΤο MySpace επιβεβαίωσε τις φήμες που διέρρευσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με απολύσεις του προσωπικού που απασχολεί, καθώς σήμερα ανακοίνωσε μείωση κατά 47% του εργατικού δυναμικού του. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί περίπου σε 500 άτομα.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων χρόνων που η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης προχωρά σε απολύσεις του εργατικού δυναμικού της. Το 2009, η εταιρεία είχε προχωρήσει σε απόλυση του 30% των εργαζομένων της. Το MySpace, αν και προσπάθησε να γίνει πιο ανταγωνιστικό ενόψει της ραγδαίας εξάπλωσης του Facebook, με την πλήρη επανασχεδίαση του site του αλλά και με τον σχεδιασμό ειδικά διαμορφωμένης έκδοσης της ιστοσελίδας για κινητά τηλέφωνα, δεν κατάφερε να αυξήσει τα έσοδά του.

Παρ' όλα τα αρνητικά στατιστικά, ο Διευθύνων Σύμβουλος του MySpace Mike Jones, αισιοδοξεί ότι η στροφή της ιστοσελίδας στη μουσική και στην ψυχαγωγία μπορούν να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον των χρηστών του.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It