Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.

Mozilla Firefox logoΑπ’ οτι φαίνεται ο Firefox κατάφερε και ξεπέρασε τον Internet Explorer στην ευρωπαϊκή αγορά.To Δεκέμβριο που μας πέρασε, για πρώτη φορά στην ιστορία σύμφωνα με την εταιρία StatCounter, ο Internet Explorer έχασε την πρώτη θέση που είχε στην ευρωπαϊκή αγορά των browsers, από τον Firefox. Έτσι λοιπόν το ποσοστό που κατέχει ο Firefox στην Ευρώπη είναι πλεόν στο 38,11%, ενώ ο Internet Exlporer υποχώρησε στη δεύτερη θέση με ποσοστό 37,52%.

Οι ειδικοί πιστεύουν οτι η πρωτιά αυτή του Firefox στην Ευρώπη δεν οφείλεται τόσο στο οτι ο browser της Mozilla είναι αρκετά δημοφιλής στους Ευρωπαίους αλλά στο οτι τον τελευταίο καιρό ο browser της Google, παίρνοντας πολλούς χρήστες από τον IE.
Ακόμα ένας παράγοντας είναι και το γεγονός ότι τα Windows στην Ευρώπη επιτρέπουν στο χρήστη να επιλέξει ποιον browser επιθυμεί να χρησιμοποιεί με το που τα κάνει εγκατάσταση.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πάντως και συγκεκριμένα στη Βόρεια Αμερική ο Internet Explorer εξακολουθεί να έχει την πρωτιά με ποσοστό 48,92%, έναντι 26,7% του Firefox ενώ ο Chrome 12,82%.

Πηγή: www.techit.gr
Pin It