Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα

Google Chrome logoΌντας δύο χρόνια διαθέσιμος στους χρήστες, ο Google Chrome πλέον αντιπροσωπεύει το 9.98% του συνολικού μεριδίου αγοράς των φυλλομετρητών σύμφωνα με στατιστικά της Net Applications. Έτσι ο δημοφιλής browser της Google εδραίωσε την υπεροχή του έναντι του Safari και του Opera διπλασιάζοντας το μερίδιο του από την αρχή του 2010, το οποίο ήταν 5.22%. Συγκριτικά, ο Safari έφτασε μερίδιο της τάξεως του 5.89% από 4.53% που κατείχε στις αρχές του χρόνου, ενώ ο Opera διατήρησε το 2.xx% του.

Η παρουσία του Chrome στο παιχνίδι των φυλλομετρητών επηρέασε αισθητά και τα ποσοστά του Internet Explorer και του Firefox. Η καθοδική πορεία του IE συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2010, πέφτοντας στο 57.08% από το 62.12%. Επίσης καθοδική πορεία σημείωσε και ο Firefox ο οποίος έπεσε στο 22.81% από το 24.43%.

Τόσο η Microsoft όσο και η Mozilla ετοιμάζουν σημαντικές αναβαθμίσεις στους αντίστοιχους browsers τους κάτι που σημαίνει ότι στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να παρατηρηθούν αλλαγές στα εν λόγω στατιστικά.

Πηγή: Techspot - adslgr.com
Pin It