Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα

Google Chrome logoΌντας δύο χρόνια διαθέσιμος στους χρήστες, ο Google Chrome πλέον αντιπροσωπεύει το 9.98% του συνολικού μεριδίου αγοράς των φυλλομετρητών σύμφωνα με στατιστικά της Net Applications. Έτσι ο δημοφιλής browser της Google εδραίωσε την υπεροχή του έναντι του Safari και του Opera διπλασιάζοντας το μερίδιο του από την αρχή του 2010, το οποίο ήταν 5.22%. Συγκριτικά, ο Safari έφτασε μερίδιο της τάξεως του 5.89% από 4.53% που κατείχε στις αρχές του χρόνου, ενώ ο Opera διατήρησε το 2.xx% του.

Η παρουσία του Chrome στο παιχνίδι των φυλλομετρητών επηρέασε αισθητά και τα ποσοστά του Internet Explorer και του Firefox. Η καθοδική πορεία του IE συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2010, πέφτοντας στο 57.08% από το 62.12%. Επίσης καθοδική πορεία σημείωσε και ο Firefox ο οποίος έπεσε στο 22.81% από το 24.43%.

Τόσο η Microsoft όσο και η Mozilla ετοιμάζουν σημαντικές αναβαθμίσεις στους αντίστοιχους browsers τους κάτι που σημαίνει ότι στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να παρατηρηθούν αλλαγές στα εν λόγω στατιστικά.

Πηγή: Techspot - adslgr.com
Pin It