Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

Msn-hotmail logoΟρισμένοι χρήστες Hotmail, της υπηρεσίας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, παραπονέθηκαν πρόσφατα στα forums τεχνικής υποστήριξης της Microsoft, ότι σχεδόν όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είχαν εξαφανιστεί από κάθε φάκελο. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πώς ένας χρήστης εγκλειπαρούσε για να του επιστραφούν τα μηνύματά του.

Από τις αναφορές των χρηστών στα forums υποστήριξης, δεν μπορούμε να συμπαιράνουμε την έκταση του προβλήματος .Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, χρησιμοποιείται από 360 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, σύμφωνα με την comScore Inc. Oρισμένοι χρήστες, ήταν τόσο δυσαρεστημένοι από την τεχνική υποστήριξη, που οργανώθηκαν σε ομάδες μέσω του facebook και απαιτούσαν από την Microsoft την άμεση επίλυση του προβλήματος των διεγραμμένων και των χαμένων μηνυμάτων. Τεχνικοί της Microsoft, δήλωσαν ότι υπάρχει επίγνωση του προβλήματος και ότι γίνονται εργασίες για την αποκατάστασή του.

Πηγή: www.insomnia.gr
Pin It