Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Msn-hotmail logoΟρισμένοι χρήστες Hotmail, της υπηρεσίας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, παραπονέθηκαν πρόσφατα στα forums τεχνικής υποστήριξης της Microsoft, ότι σχεδόν όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είχαν εξαφανιστεί από κάθε φάκελο. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πώς ένας χρήστης εγκλειπαρούσε για να του επιστραφούν τα μηνύματά του.

Από τις αναφορές των χρηστών στα forums υποστήριξης, δεν μπορούμε να συμπαιράνουμε την έκταση του προβλήματος .Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, χρησιμοποιείται από 360 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, σύμφωνα με την comScore Inc. Oρισμένοι χρήστες, ήταν τόσο δυσαρεστημένοι από την τεχνική υποστήριξη, που οργανώθηκαν σε ομάδες μέσω του facebook και απαιτούσαν από την Microsoft την άμεση επίλυση του προβλήματος των διεγραμμένων και των χαμένων μηνυμάτων. Τεχνικοί της Microsoft, δήλωσαν ότι υπάρχει επίγνωση του προβλήματος και ότι γίνονται εργασίες για την αποκατάστασή του.

Πηγή: www.insomnia.gr
Pin It