Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

Google logoΗ Google πρόσφατα παρουσίασε μια νέα υπηρεσία ειδοποιήσεων (notifications) στα αποτελέσματα αναζήτησης, ελπίζοντας, σε συνδυασμό με την βοήθεια των χρηστών, στη δημιουργία ενός πιο ασφαλούς διαδικτύου. Πιο συγκεκριμένα, όταν κάποιος χρήστης πραγματοποιήσει μια αναζήτηση, στην περίπτωση που κάποιο site έχει κυριευθεί από hackers, εμφανίζει μια ειδοποίηση που τον ενημερώνει για αυτήν την επίθεση. Να σημειώσουμε πώς παρείχε ειδοποίηση για κακόβουλο λογισμικό (malwares) για χρόνια σε μια ξεχωριστή σελίδα. Τώρα όμως επεκτείνει αυτή τη λειτουργία παρέχοντας πιο λεπτομερείς πληροφορίες για sites που περιέχουν συνήθως spam.
Η ειδοποίηση έχει τη μορφή "This site may be compromised" και εμφανίζεται κάτω από το αποτέλεσμα της αναζήτησης που μόλις πραγματοποιήσατε. Κάνοντας κλίκ πάνω της μεταφέρεστε στο Κέντρο Βοήθειας της Google. Εκεί σας παρέχονται πιο λεπτομερείς πληροφορίες για την ειδοποίηση που λάβατε.

Πηγή: http://www.insomnia.gr
Pin It