Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter

Google logoΗ Google πραγματοποίησε πρόσφατα επίδειξη του Body Browser, μιας online εφαρμογής που επιτρέπει την εξερεύνηση του ανθρωπίνου σώματος, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που έχουμε συνηθίσει από το Google Earth. Ο χρήστης μπορεί να εστιάσει σε σημεία, να κάνει zoom ή να ψάξει για συγκεκριμένα μέρη του σώματος, βάσει της ονομασίας τους.

Google body browser

Χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ότι δεν απαιτεί κανενός είδους plugin (βλ. Flash ή Java) και ότι για να τρέξει απαιτείται μόνο η χρήση browser που υποστηρίζει WebGL. Προς το παρόν βέβαια οι browsers που το υποστηρίζουν εγγενώς περιλαμβάνουν μόνο τις δοκιμαστικές εκδόσεις του Chrome (Beta, Dev, Canary) και τον Firefox 4 beta.

Υποστηρίζεται επίσης και από την σταθερή έκδοση του Chrome 8, ως πειραματική όμως λειτουργία που για να την ενεργοποιήσετε θα πρέπει να πληκτρολογήσετε about:flags, να επιλέξετε το WebGL και να κάνετε επανεκκίνηση του browser.


Μπορείτε να δοκιμάσετε το Βοdy Browser στη διεύθυνση http://bodybrowser.googlelabs.com, έχετε ωστόσο υπόψη πως η χρήση του μπορεί να μην είναι προς το παρόν πάντοτε απολύτως ομαλή.Πηγή: http://www.insomnia.gr
Pin It