Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης

Και ψηφιακά βιβλία από την GoogleH on-line βιβλιοθήκη -Google eBooks- διαθέτει τρία εκατομμύρια τίτλους, από best seller που πρόσφατα δόθηκαν στην κυκλοφορία, σε διαθέσιμα δωρεάν βιβλία, τα οποία οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν σε μια προσωπική βιβλιοθήκη και να τα διαβάσουν στη συνέχεια με τη βοήθεια συγκεκριμένων συσκευών, όπως, με την ταμπλέτα ανάγνωσης Barnes and Noble Nook, καθώς και με την e-reader Sony. Ωστόσο δεν είναι συμβατά με την Kindle.

«Όλη η βιβλιοθήκη σας είναι εκεί, ανά πάσα στιγμή. Με όποια συσκευή επιλέξετε, όλα τα βιβλία σας είναι εκεί», επισήμανε ο Τζέιμς Κρόφορντ, διευθυντικό στέλεχος της Google, ο οποίος συμμετέχει στην ομάδα Google Books.

Στην ηλεκτρονική αγορά βιβλίων κυριαρχεί η Amazon.com, η οποία συνέβαλε στην καθιέρωση του συγκεκριμένου τομέα με τη διάθεση της συσκευής Kindle το 2007. Στην Amazon ανήκει μερίδιο της τάξεως του 70% στην αμερικανική αγορά σύμφωνα με την Forrester Research. Η Apple εντάχθηκε στην ίδια αγορά νωρίτερα φέτος, πουλώντας ηλεκτρονικές εκδοχές βιβλίων, τα οποία μπορούν να διαβαστούν στο ipad. 

«Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη στον κόσμο», δήλωσε η εκπρόσωπος της Google, η Τζίνι Χόρνουνγκ. 

Η μηχανή Google, που φιλοδοξεί να θέσει στο διαδίκτυο όλη τη γνώση του κόσμου, ισχυρίζεται ότι έχει ήδη ψηφιοποιήσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια βιβλία σε 400 γλώσσες σε εκατό χώρες.

Πηγή: http://www.tanea.gr
Pin It