Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο

google chrome logoΕκδήλωση στην οποία αναμένεται να ανακοινωθεί κάτι σημαντικό που θα αφορά τον Chrome θα πραγματοποιήσει η Google στις 7 Δεκεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η πρόσκληση που έχει αποσταλεί σε μέσα ενημέρωσης και ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για το αν πρόκειται να δούμε τα πρώτα netbooks με Chrome OS ή αν η εκδήλωση θα αφορά την έναρξη της λειτουργίας του Chrome Web Store.
Υπενθυμίζουμε πως και τα δύο εγχειρήματα έχουν ήδη καθυστερήσει σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό τους. Το Chrome Web Store, το κατάστημα εφαρμογών για τον Chrome, αρχικά υπολογιζόταν πως θα μπορούσε να είναι στον αέρα ακόμη και μέσα στον περασμένο Οκτώβρη.

Ομοίως, το Chrome OS επρόκειτο να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου, κάτι που όμως δεν θα συμβεί τελικά. Στην καλύτερη περίπτωση, την Τρίτη ενδέχεται να δούμε τα πρώτα netbooks με το νέο λειτουργικό, που θα διατεθούν σε περιορισμένο κύκλο χρηστών για δοκιμαστική χρήστη.

Η πρόσκληση της Google δεν αναφέρει λεπτομέρειες, πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν και τα δύο προαναφερθέντα σενάρια ή ακόμη και κάτι εντελώς διαφορετικό.

Πηγή: http://www.insomnia.gr
Pin It