Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

google chrome logoΕκδήλωση στην οποία αναμένεται να ανακοινωθεί κάτι σημαντικό που θα αφορά τον Chrome θα πραγματοποιήσει η Google στις 7 Δεκεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η πρόσκληση που έχει αποσταλεί σε μέσα ενημέρωσης και ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για το αν πρόκειται να δούμε τα πρώτα netbooks με Chrome OS ή αν η εκδήλωση θα αφορά την έναρξη της λειτουργίας του Chrome Web Store.
Υπενθυμίζουμε πως και τα δύο εγχειρήματα έχουν ήδη καθυστερήσει σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό τους. Το Chrome Web Store, το κατάστημα εφαρμογών για τον Chrome, αρχικά υπολογιζόταν πως θα μπορούσε να είναι στον αέρα ακόμη και μέσα στον περασμένο Οκτώβρη.

Ομοίως, το Chrome OS επρόκειτο να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου, κάτι που όμως δεν θα συμβεί τελικά. Στην καλύτερη περίπτωση, την Τρίτη ενδέχεται να δούμε τα πρώτα netbooks με το νέο λειτουργικό, που θα διατεθούν σε περιορισμένο κύκλο χρηστών για δοκιμαστική χρήστη.

Η πρόσκληση της Google δεν αναφέρει λεπτομέρειες, πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν και τα δύο προαναφερθέντα σενάρια ή ακόμη και κάτι εντελώς διαφορετικό.

Πηγή: http://www.insomnia.gr
Pin It