Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web

Το Chrome OS θα μπορούσε να αντικαταστήσει έως και το 60% των εταιρικών PC με Windows, υποστηρίζει η GoogleΟ Upson μάλιστα υποστηρίζει πως αυτό το 60% θα μπορούσε να αντικαταστήσει άμεσα τα υπάρχοντα συστήματά του με υπολογιστές που τρέχουν το Chrome OS. Εξηγεί επίσης πως μια τέτοια κίνηση θα αποφόρτιζε σε μεγάλο βαθμό τη δουλειά των διαχειριστών, αφού οι αναβαθμίσεις του συστήματος θα πραγματοποιούνταν αυτόματα.

Από την άλλη, βέβαια, είναι γεγονός πως η μεγάλη πλειοψηφία των εταιρειών εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά το MS Office, γεγονός που καθιστά μια τέτοια ολοκληρωτική μετάβαση να φαντάζει ακόμα κάπως μακρινή, όσο μεγάλα κι αν είναι τα βήματα προόδου που σημειώνουν οι υπηρεσίες του Google Docs.

Υπενθυμίζουμε πως η επίσημη κυκλοφορία του Chrome OS αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο πρώτο τρίμηνο του 2011 και όχι μέσα στο 2010, όπως αρχικά αναμενόταν. Παρόλα αυτά, ακούγεται ολοένα και πιο έντονα η φήμη πως η Google θα κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβρη μια ειδική παρτίδα “Chromebooks”, που θα διατεθούν για δοκιμές σε κλειστό κύκλο χρηστών.

Μάλιστα, το TechCrunch εικάζει πως τα ονόματα των συσκευών ενδέχεται να είναι τα “Mario” και “Andretti”, προς τιμήν του γνωστού οδηγού. Κρίνοντας άλλωστε από τις δηλώσεις της Google πως βασικό χαρακτηριστικό του λειτουργικού της θα είναι η ταχύτητα και η δυνατότητα εκκίνησης μέσα σε δευτερόλεπτα, η επιλογή του ονόματος ίσως και να μην είναι καθόλου τυχαία.

Πηγή: http://www.insomnia.gr
Pin It