Παρόλο που η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν γιορτάζεται τόσο ευρέως στη βιομηχανία του iGaming, εξακολουθούν να υπάρχουν πάροχοι λογισμικού που κάνουν ειδικά θεματικές κυκλοφορίες. Φέτος, υπήρχαν τρία νέα παιχνίδια του Wazamba που σχετίζονται με τη γιορτή, και σίγουρα αξίζει να τα τσεκάρετε.

Hearts & Love

Το πρώτο παιχνίδι του Wazamba με θέμα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ονομάζεται Hearts & Love. Δημιουργήθηκε και δημοσιεύθηκε από την CT Interactive, η οποία δεν είναι ηγέτης του κλάδου, παρόλο που ο πάροχος λογισμικού έχει κάποιους αφοσιωμένους οπαδούς. Υπάρχει πιθανότητα αυτός ο τίτλος να φέρει αρκετή προσοχή στις νέες κυκλοφορίες αυτής της εταιρείας και να φέρει τη δημοτικότητά της σε άλλο επίπεδο, καθώς το παιχνίδι είχε μια αρκετά καλή αρχή στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες.

Το μηχάνημα έχει μια μάλλον τυπική διάταξη με τέσσερις οριζόντιες σειρές και πέντε κάθετους κυλίνδρους, προσφέροντας στους παίκτες του έως και σαράντα διαδρομές πονταρίσματος για να συνδυάσουν συνδυασμούς. Το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη του Hearts & Love φτάνει το 95,70, ενώ ο μέγιστος πολλαπλασιαστής πληρωμής βρίσκεται στο επιβλητικό x21.120. Ο κουλοχέρης έχει μέτριο δείκτη μεταβλητότητας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να βρεθεί ένας νικηφόρος συνδυασμός.

Όσον αφορά τις πρόσθετες λειτουργίες, το τελευταίο έργο της CT Interactive είναι πυκνά γεμάτο με αυτές. Ο κατάλογος των πρόσθετων μηχανισμών του περιλαμβάνει σύμβολα Wild, πολλαπλασιαστές, γύρους δωρεάν περιστροφών, δευτερεύοντα στοιχήματα, ακόμη και ένα μίνι παιχνίδι μπόνους. Η καθαρή δυνατότητα κέρδους κάνει το Hearts & Love άμεσα ελκυστικό, ενώ η ασυνήθιστη επιλογή των χαρακτηριστικών του χαρίζει έναν μεγάλο τόνο αξίας επανάληψης.

Love is in the Fair

Μια προφανής αναφορά σε ένα κλασικό τραγούδι, το Love is in the Fair είναι ο δεύτερος κουλοχέρης του Wazamba που αξίζει να ελέγξετε αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο τίτλος δημιουργήθηκε από την Play'n Go, η οποία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προγραμματιστές παιχνιδιών καζίνο στον κόσμο. Το παιχνίδι έχει ένα μοναδικό οπτικό στυλ και είναι γεμάτο με τους χαρακτηριστικούς μηχανισμούς αυτού του παρόχου λογισμικού, καθιστώντας το άξιο να το παίξουν ακόμη και όσοι δεν είναι μεγάλοι οπαδοί της γιορτής.

Με την πρώτη ματιά, το μηχάνημα μπορεί να φαίνεται πολύ παρόμοιο με άλλα φρουτάκια που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό. Διαθέτει διάταξη 3x5 με δέκα γραμμές πληρωμής, η οποία αποτελεί μια εξαιρετικά συνηθισμένη επιλογή μεταξύ των σύγχρονων κουλοχέρηδων. Αυτό που κάνει το Love is in the Fair να ξεχωρίζει είναι η τιμή RTP 96,20% και ο συντελεστής μέγιστης πληρωμής x10.000, όπου και οι δύο αυτές μετρήσεις είναι πολύ υψηλότερες από τον μέσο όρο.

Όσον αφορά τα πρόσθετα χαρακτηριστικά, ακόμη και οι τυπικοί μηχανισμοί όπως τα σύμβολα Wild και Scatter έρχονται με μικρές μοναδικές ανατροπές σε αυτόν τον τίτλο. Η συλλογή Wild Romantic Pigs συμβάλλει στην πρόοδο του χρήστη στο σύστημα μπόνους του παιχνιδιού, όπου η επίτευξη ορισμένων ορόσημων παρέχει διάφορες ανταμοιβές. Αυτό το χαρακτηριστικό από μόνο του κάνει την εμπειρία να μοιάζει φρέσκια και συναρπαστική, αλλά ο κουλοχέρης περιέχει ακόμη περισσότερους μηχανισμούς που είναι διαθέσιμοι για εξερεύνηση.

Moon Princess Power of Love

Παρόλο που η κυκλοφορία του τελευταίου παιχνιδιού του Wazamba στη λίστα δεν ήταν συνδεδεμένη με τις γιορτές, το θέμα του εξακολουθεί να ταιριάζει πολύ με τη διάθεση. Κατά σύμπτωση, το Moon Princess Power of Love αναπτύχθηκε επίσης από την Play'n Go και κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Ο τίτλος είχε ήδη αρκετό χρόνο για να αποκτήσει δημοτικότητα, και παραμένει μέχρι σήμερα στις trending σελίδες πολλών πλατφορμών iGaming. Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί τόσο μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι ο προγραμματιστής είναι γνωστός για τη δημιουργία κουλοχέρηδων με τεράστια αξία επανάληψης, και το ίδιο ισχύει και για το Moon Princess Power of Love.

Το παιχνίδι διαθέτει ένα τετράγωνο πλέγμα 5x5 χωρίς γραμμές πληρωμής. Αντ' αυτού, χρησιμοποιεί τη λειτουργία Cluster Pays, που σημαίνει ότι μπορεί να πληρώσει οπουδήποτε στην οθόνη. Η τιμή RTP του κουλοχέρη είναι 96,20%, ενώ ο κορυφαίος πολλαπλασιαστής πληρωμής από μια περιστροφή φτάνει το απίστευτο x15.000. Εκτός από τον βασικό μηχανισμό Cluster Pays, ο κουλοχέρης είναι εξοπλισμένος με διάφορες πρόσθετες λειτουργίες, όπως συλλογή συμβόλων, πολλαπλασιαστές, δωρεάν περιστροφές και άλλες.

 

Pin It