Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

Η εφαρμογή Datally της Google βοηθά στον περιορισμό χρήσης δεδομένωνΤο Datally αναλαμβάνει να ενημερώσει τον χρήστη σε πραγματικό χρόνο για το πόσα δεδομένα καταναλώνει κάθε εφαρμογή, δίνοντας του παράλληλα τη δυνατότητα να τη μπλοκάρει για όσο διάστημα αυτός επιθυμεί. Εμφανίζει ακόμα με μορφή μπάρας την καθημερινή χρήση δεδομένων που πραγματοποιούνται στο smartphone σας και σε περίπτωση που χρειαστεί θα σας ενημερώσει με ειδοποίηση για την ενεργοποίηση της λειτουργίας εξοικονόμησης δεδομένων. Παράλληλα η Google έχει προσθέσει τη δυνατότητα για αναζήτηση ελεύθερων ασύρματων δικτύων προκειμένου να γίνει ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση.

Μερικά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι ήδη διαθέσιμες λειτουργίες σε ένα Android smartphone, με τη Google να αποφασίζει να τα συγκεντρώσει όλα σε μία εφαρμογή για πιο εύκολη πρόσβαση αλλά και για καλύτερη εμφάνιση των σχετικών πληροφοριών. Σύμφωνα με το Reuters, η ανάπτυξη του Datally πραγματοποιήθηκε από την ομάδα Next Billion Users της Google, μια ομάδα που στόχο έχει να φέρει το Internet στις αναπτυσσόμενες χώρες όπου και τα πακέτα δεδομένων κοστίζουν αρκετά.

Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη για κατέβασμα από το Play Store, με τη Google να ισχυρίζεται ότι με το Datally, κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 30% λιγότερα δεδομένα.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It