Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

skype translator
Ένα από τα πιο ωραία χαρακτηριστικά που έχει φέρει η Microsoft στο Skype είναι το real-time translator.

Αυτό το feature, κατά την διάρκεια της συνομιλίας δύο χρηστών στο Skype, μεταφράζει την συζήτηση σε πραγματικό χρόνο σε όποια γλώσσα θέλεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνεις παύσεις για να ακούσεις κάποιον μεταφραστή ή να μεταφράσεις την συνομιλία με κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Ωστόσο, αυτό το feature ήταν περιορισμένο μόνο σε Skype-to-Skype συνομιλίες. Από σήμερα όμως, αυτό αλλάζει αφού το Skype σε ένα post του ανέφερε ότι, το real-time translator θα δουλεύει για κλήσεις σε κινητά και σταθερές γραμμές.

Σύμφωνα με την Microsoft, «Από την εισαγωγή του το 2014, το Skype Translator έκανε πιο εύκολη την σύνδεση με ανθρώπους στον κόσμο, ανεξάρτητα από το που είναι. Επειδή μας αρέσει να φέρνουμε τον κόσμο πιο κοντά, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το επόμενο ορόσημο για το Skype Translator: Φωνητική μετάφραση για κλήσεις σε κινητά και σταθερά στο Skype Preview. Τώρα μπορείς να χρησιμοποιείς το Skype για να καλείς ανθρώπους στα τηλέφωνά τους και να επικοινωνείς με κάθε γλώσσα, ακόμη και αν δεν έχουν Skype.»

Προς το παρόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα πρέπει να εγγραφείς στο Windows Insider Program για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτό το feature. Επιπλέον, θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το τελευταίο Skype beta και να αγοράσεις μερικά Skype credits ώστε να κάνεις την κλήση.

Πηγή: techit.gr
Pin It