Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook

windows10 logo2
Σε συνέδριο με τους συνεργαζόμενους κατασκευαστές προσωπικών υπολογιστών στην Κίνα η Microsoft επέλεξε να παρουσιάσει μια προεπισκόπηση μιας νέας έκδοσης των Windows 10 Enterprise που εκτελείται σε σύστημα διαφορετικής αρχιτεκτονικής από αυτή των συστημάτων x86 με επεξεργαστές Intel ή AMD. Αυτά τα Windows 10 τρέχουν σε συστήματα αρχιτεκτονικής ARM, με το SoC Qualcomm Snapdragon 820, τον επεξεργαστή premium smartphone όπως το LG G5, το HTC 10, Sony Experience X και άλλα.Δεν πρόκειται όμως για μια επανέκδοση των Windows RT που δεν αποδείχτηκαν επαρκή για τις ανάγκες της αγοράς: η έκδοση αυτή μπορεί να αναλάβει τουλάχιστον ένα από τα δύσκολα εγχειρήματα που δεν μπορούσαν να αναλάβουν τα RT, δηλαδή να εκτελεί εφαρμογές που αναπτύχθηκαν για συστήματα Win32. Αυτή η έκδοση των Windows 10 θα μπορεί να το κάνει, έστω και με εξομοίωση (emulation, τεχνολογία Cobalt). Επίσης, τρέχουν Universal Windows Platform apps.

Η Microsoft έκανε την παρουσίαση της πρώιμης έκδοσης στις 8 Δεκεμβρίου στο Πεκίνο στο συνέδριο WinHEC, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό πότε θα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει η νέα έκδοση, σε νέα PC. Εκτιμάται ότι αυτό θα συμβεί το 2017, το φθινόπωρο, αν και μάλλον πρόκειται για αισιόδοξη εκτίμηση -μπορεί να χρειαστούν δύο χρόνια για να δούμε στα ράφια (φορητά;) PC με Qualcomm.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PC Magazine, η Microsoft προτίθεται να διαθέσει αυτή την έκδοση των Windows για φορητούς υπολογιστές με οθόνες 6, 10 και 14 ιντσών.

Πηγή: tech.in.gr
Pin It