Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web

windows10 logo2
Σε συνέδριο με τους συνεργαζόμενους κατασκευαστές προσωπικών υπολογιστών στην Κίνα η Microsoft επέλεξε να παρουσιάσει μια προεπισκόπηση μιας νέας έκδοσης των Windows 10 Enterprise που εκτελείται σε σύστημα διαφορετικής αρχιτεκτονικής από αυτή των συστημάτων x86 με επεξεργαστές Intel ή AMD. Αυτά τα Windows 10 τρέχουν σε συστήματα αρχιτεκτονικής ARM, με το SoC Qualcomm Snapdragon 820, τον επεξεργαστή premium smartphone όπως το LG G5, το HTC 10, Sony Experience X και άλλα.Δεν πρόκειται όμως για μια επανέκδοση των Windows RT που δεν αποδείχτηκαν επαρκή για τις ανάγκες της αγοράς: η έκδοση αυτή μπορεί να αναλάβει τουλάχιστον ένα από τα δύσκολα εγχειρήματα που δεν μπορούσαν να αναλάβουν τα RT, δηλαδή να εκτελεί εφαρμογές που αναπτύχθηκαν για συστήματα Win32. Αυτή η έκδοση των Windows 10 θα μπορεί να το κάνει, έστω και με εξομοίωση (emulation, τεχνολογία Cobalt). Επίσης, τρέχουν Universal Windows Platform apps.

Η Microsoft έκανε την παρουσίαση της πρώιμης έκδοσης στις 8 Δεκεμβρίου στο Πεκίνο στο συνέδριο WinHEC, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό πότε θα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει η νέα έκδοση, σε νέα PC. Εκτιμάται ότι αυτό θα συμβεί το 2017, το φθινόπωρο, αν και μάλλον πρόκειται για αισιόδοξη εκτίμηση -μπορεί να χρειαστούν δύο χρόνια για να δούμε στα ράφια (φορητά;) PC με Qualcomm.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PC Magazine, η Microsoft προτίθεται να διαθέσει αυτή την έκδοση των Windows για φορητούς υπολογιστές με οθόνες 6, 10 και 14 ιντσών.

Πηγή: tech.in.gr
Pin It