Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα ορίσει τι είναι η UberΟι ισπανοί οδηγοί ταξί κάνουν λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό, κάτι για το οποίο μιλούν και οδηγοί σε άλλα κράτη-μέλη. Μάλιστα, έχει ζητηθεί η προσοχή των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τον ισχυρισμό ότι η Uber καταχράται τη δεσπόζουσα θέση της με διάφορους τρόπους. Μεταξύ άλλων, θεωρείται ότι η Uber πράττει αθέμιτα:
  • μέσω του αποκλειστικού της δικαιώματος να ενσωματώνει την εφαρμογή της στους χάρτες της Google,
  • μέσω της πρόσβασής της σε στοιχεία επικοινωνίας πελατών που επικοινώνησαν μέσω smartphone για σκοπούς προώθησης των υπηρεσιών της
  • και μέσω επιθετικών πολιτικών εκπτώσεων, παρέχοντας αφενός στους οδηγούς κίνητρα γιανα τερματίσουν τις υφιστάμενες συμβάσεις τους και να ενταχθούν στην Uber και αφετέρου στους πελάτες δωρεάν ή φθηνότερες διαδρομές.

Ανησυχίες εκφράζονται επίσης σχετικά με τη χορήγηση αδειοδότησης, υποστηρίζοντας ότι η Uber παραβαίνει τον νόμο για την αδειοδότηση διότι επιτρέπει οι κρατήσεις που αφορούν συγκεκριμένη περιοχή αδειοδότησης να εξυπηρετούνται από οχήματα και οδηγούς με αδειοδότηση σε άλλη περιοχή. Εφιστάται τέλος, προσοχή στις καταγγελίες και τις δράσεις που έχουν αναληφθεί εναντίον της Uber στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γαλλία, το Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες, και στο γεγονός ότι σε αρκετές χώρες έχει απαγορευτεί η λειτουργία της.

Πηγή: tech.in.gr
Pin It