Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing

«Τέλος» το WhatsApp για εκατομμύρια smartphone -Δεν θα υποστηρίζουν πλέον την εφαρμογήΗ αλλαγή, που πρόκειται να τεθεί σε ισχύ στο τέλος του έτους, επηρεάζει μια σειρά smartphone που δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν την δωρεάν εφαρμογή. Σε αυτά περιλαμβάνονται παλαιότερα μοντέλα Windows, Αndroid, Apple, Blackberry και Νokia, όπως τα iPhone 3GS/iOS 6, όλα τα μοντέλα BlackBerry, τα Nokia S40 αλλά και τα Νokia Symbian S60.

Η δημοφιλής υπηρεσία δήλωσε ότι μέχρι τα μέσα του 2017, η εφαρμογή δεν θα λειτουργεί σε κινητά με Windows Phone 7, ενώ δεν θα υποστηρίζονται ούτε τα Android 2.1 και 2.2.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι παλαιότερες πλατφόρμες δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του WhatsApp, που πρόσφατα γιόρτασε τα έβδομα γενέθλιά του. «Έχοντας κλείσει εφτά χρόνια λειτουργίας, θέλουμε στο μέλλον να εστιάσουμε τις προσπάθειές μας στις πλατφόρμες κινητών που επιλέγει η ευρεία πλειοψηφία των χρηστών» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Σε ανακοίνωση που προανήγγειλε την αλλαγή τον περασμένο Φλεβάρη, η εταιρεία συμβούλευε όσους έχουν καινούργιο κινητό να… αγοράσουν άλλο μέχρι τα τέλη του 2016. «Εάν χρησιμοποιείτε μια από τις παλαιότερες συσκευές που επηρεάζονται, συνιστούμε να αγοράσετε ένα καινούργιο iPhone ή ένα smartphone που να χρησιμοποιεί νεότερες εκδόσεις Android ή Windows Phone πριν το τέλος του 2016», αναφερόταν στην ανακοίνωση

Πηγή: techit.gr
Pin It