Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης

iPhone 6s: Tι φταίει και η μπαταρία κλείνει στο 30%Η Apple ενημερώθηκε για το ζήτημα και αποφάσισε να ξεκινήσει πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης μπαταριών. Τα iPhone 6s που επηρεάζονται είναι όσα κατασκευάστηκαν την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2015. Η Apple διαθέτει online εργαλείο για να εισάγεις τον σειριακό αριθμό του κινητού και να δεις αν συμμετέχει στο πρόγραμμα. Όσοι άλλαξαν την ελαττωματική μπαταρία πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα αντικατάστασης, θα πάρουν αποζημίωση από την Apple.

Όσο για το τι έφταιξε και οι μπαταρίες κλείνουν στο 30%, η Apple δίνει την απάντηση μέσα από την κινέζικη σελίδα της. Η ίδια λέει ότι ο αριθμός των συσκευών που επηρεάζονται είναι πολύ μικρός. Σε αυτό φταίει το ότι οι θάλαμοι των μπαταριών εκτέθηκαν σε ατμοσφαιρικό αέρα για μεγαλύτερο διάστημα απ όσο θα έπρεπε. Τελικά χρησιμοποιήθηκαν για τις μπαταρίες, και ενώ δεν τίθεται θέμα ασφαλείας, το αποτέλεσμα είναι η μπαταρία να εξαντλείται πιο γρήγορα απ΄όσο θα έπρεπε.

Επιπλέον, η Apple αναφέρει ότι η μπαταρία του iPhone έχει σχεδιαστεί να κλείνει υπό ορισμένες συνθήκες που κανονικά θα μείωναν την τάση της μπαταρίας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί βλάβη στο ηλεκτρονικό σύστημα του κινητού.

Η ανακοίνωση της Apple:
announcement apple for 6s battery problem


Πηγή: techit.gr
Pin It