Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο

Τον ψηφιακό μαραθώνιο Hack.athon "smartcities" συνδιοργανώνουν η Microsoft Ελλάς και το Found.ationΚατά την διάρκεια του Hack.athon «smartcities» οι συμμετέχοντες θα κληθούν να παρουσιάσουν εφαρμογές για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων της ζωής στην πόλη. Η καθαριότητα, ο δημόσιος χώρος και η ενημέρωση, θα είναι οι τρεις θεματικές ενότητες του ψηφιακού μαραθωνίου, ενώ διακεκριμένοι επαγγελματίες από τον χώρο της τεχνολογίας, θα παρέχουν συμβουλές στους συμμετέχοντες κατά την σύλληψη, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των λύσεων.

Η Microsoft Ελλάς θα υποστηρίξει τις ιδέες που θα διακριθούν, παρέχοντας τις απαραίτητες τεχνολογικές λύσεις για την υλοποίησή τους.

«Όραμα της Microsoft είναι, μέσα από την καινοτομία, να βοηθά τους ανθρώπους και την κοινωνία να μετασχηματίζουν, με θετικό και τεχνολογικά έξυπνο τρόπο, την καθημερινή ζωή και το μέλλον τους», δήλωσε ο Τίμος Πλατσάς, διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Microsoft για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα και μέλος της κριτικής επιτροπής του Hack.athon.

«Σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση έχει στόχο να συμβάλλει και το Hack.athon «smartcities». Είμαστε βέβαιοι ότι, κατά τις τρεις ημέρες της διεξαγωγής του, θα αναδείξει πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες, που με την υλοποίησή τους μπορούν να κάνουν την πόλη μας πιο «πράσινη», πιο λειτουργική, πιο ανθρώπινη», πρόσθεσε ο ίδιος.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καλαβρός Γουσίου, συνιδρυτής του Found.ation, δήλωσε ότι σκοπός του μαραθωνίου είναι να αποτελέσει το σημείο εκκίνησης για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, οι οποίες έχοντας τον πολίτη στο επίκεντρο, θα συμβάλλουν στη δημιουργία της πόλης του μέλλοντος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://hackathon.org.gr/

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Pin It