Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook

netflix download programs
Η Νο1 επιθυμία των συνδρομητών του Netflix γίνεται από σήμερα πραγματικότητα, με τη δημοφιλή υπηρεσία video streaming να ανακοινώνει τη δυνατότητα κατεβάσματος και παρακολούθησης ταινιών και τηλεοπτικών σειρών χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Internet.

Αρχικά η δυνατότητα του "offline downloading" είναι διαθέσιμη για τη Mobile εφαρμογή του Netflix στο iOS και το Android ενώ δεν παρέχεται για όλο το περιεχόμενο της υπηρεσίας αλλά για αρκετές από τις τηλεοπτικές σειρές που το ίδιο το Netflix έχει δημιουργήσει αλλά και για διάφορες άλλες περιπτώσεις. Στην πρώτη περίπτωση ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει στη mobile συσκευή του σειρές όπως το Stranger Things, The Crown, Orange is the New Black, Narcos αλλά και τα Breaking Bad και Dexter. Στην περίπτωση των ταινιών η δυνατότητα κατεβάσματος είναι διαθέσιμη για τις ταινίες Paddington, Minions, Pulp Fiction, Nightcrawler, Good Will Hunting, Hot Fuzz κ.α

Πηγή: insomnia.gr
Pin It