Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

Το πόση κίνηση έχει ένα μέρος σε πραγματικό χρόνο, θα εμφανίζουν τα Google MapsΗ τελευταία ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τον κάθε ενδιαφερόμενο, για το πόσο κόσμο έχει το το μπαρ, το εστιατόριο ή το κατάστημα που προτίθεται να επισκεφθεί. Η δυνατότητα αυτή έρχεται να προστεθεί στη λειτουργία Popular Times η οποία εμφανίζει στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google αλλά και στους Χάρτες, στατιστικά στοιχεία για το πόσο κίνηση έχει ένα συγκεκριμένο μέρος κατά τη διάρκεια μιας ημέρας καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Για τη λειτουργία πλέον της ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση που έχει ένα μέρος εν όψει μάλιστα και της ημέρας προσφορών Black Friday, η Google χρησιμοποιεί ανώνυμα δεδομένα τοποθεσίας από smartphones χρηστών αλλά και από αναζητήσεις που αυτοί πραγματοποιούν μέσα από τη μηχανή αναζήτησής της. Παρόμοια τακτική ακολουθεί η εταιρεία για την εμφάνιση της κίνησης στους δρόμους και πάλι σε πραγματικό χρόνο, μια δυνατότητα που εδώ και ένα χρόνο υποστηρίζει και τη χώρα μας.

Άλλες πληροφορίες που εμφανίζει η Google στους χάρτες της σχετικά με διάφορες τοποθεσίες και χώρους είναι το πόσο χρόνο κατά μέσο όρο ξοδεύει κάποιος σ' αυτό όπως επίσης τις ώρες λειτουργίας του αν είναι μουσείο, κατάστημα ή άλλη επιχείρηση.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It