Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά

facebook battery
Η εφαρμογή του Facebook στις Android συσκευές έχει ακόμα μερικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μειώνει την αυτονομία της μπαταρίας της συσκευής. Ο central item officer του Facebook, Chris Cox, ζήτησε από το προσωπικό του να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί περισσότερο τις Android συσκευές, για να μπορέσουν να εντοπίσουν το πρόβλημα που υπάρχει στην κατανάλωση ενέργειας και να βρουν μια λύση.

Σύμφωνα με μερικούς χρήστες που έσβησαν την εφαρμογή του Facebook από τη συσκευή τους, είδαν πρακτικά την αυτονομία της μπαταρίας αυξήθηκε κατά 20% ενώ παράλληλα η συσκευή δούλευε πολύ καλύτερα.

Αυτό συμβαίνει γιατί η εφαρμογή του Facebook τρέχει στο background, ακόμα και όταν η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη στο internet και αυτό συμβαίνει για να μπορεί να ανοίξει άμεσα όταν το χρειαστεί ο χρήστης αλλά και για να προωθούνται άμεσα οι ειδοποιήσεις.

Σε ανακοίνωση του το Facebook σχολίασε το πρόβλημα που έχει η επίδοση της εφαρμογής στα Android smartphones και tablets αλλά όχι στην μπαταρία της συσκευής.

Οπότε μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της εφαρμογής του Facebook, η μόνη λύση όπως φαίνεται είναι η διαγραφή της εφαρμογής (και η σύνδεση στο Facebook από τον browser) για να έχετε μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας.

Πηγή: newsit.gr
Pin It