Δείτε το τελευταίο How-to

google-map-exampleΕξορισμού όλα τα άτομα που σας βρίσκουν στο Instagram βλέπουν όλες τις δημοσιεύσεις σας και μπορούν να αρχίσουν να σας ακολουθούν χωρίς να χρειάζεται η έγκριση σας. Μπορείτε όμως να ορίσετε τον λογαριασμό σας ως Ιδιωτικό, ώστε να βλέπουν τις δημοσιεύσεις σας μόνο οι ακόλουθοι που έχετε εγκρίνει. Δείτε πως στα βήματα που ακολουθούν.
Περισσότερα...

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας

oracle in athens 2016

Η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση της Oracle για το 2016 στην Ελλάδα θα εστιάσει στην αξιοποίηση των λύσεων Cloud για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και οργανισμών. Σύμφωνα με την Oracle, «το Cloud είναι πλέον η πραγματικότητα, όχι απλά μια τάση, και εξελίσσεται σε ένα νέο καθεστώς για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Επηρεάζει τόσο την τεχνολογική υποδομή, με την αξιοποίηση λύσεων στην αιχμή της τεχνολογίας, όσο και το επιχειρηματικό μοντέλο ενός οργανισμού».

Οπως κάθε χρόνο, η Oracle διοργανώνει ημερίδα, σε συνέχεια του Oracle OpenWorld, ώστε να ενημερώσει πελάτες και συνεργάτες για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Φέτος, η εκδήλωση θα αφορά στο πλήρες χαρτοφυλάκιο Cloud λύσεων της Oracle και πώς αυτό συνδυάζεται με mobile, θέματα Big Data, και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ώστε να αυξηθεί η επιχειρηματική αποτελεσματικότητα.

Το Oracle Cloud Day θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου, 8.30-15.00 στην Αίγλη Ζαππείου και θα καλύψει θέματα που αφορούν :
  • Τις κορυφαίες τεχνολογικές πλατφόρμες PaaS και IaaS στο Cloud
  • Ανάπτυξη & φιλοξενία εφαρμογών
  • Πώς ένα μοντέλο Public cloud μπορεί να βρίσκεται πίσω από το firewall σας
  • Επέκταση και εμπλουτισμό των SaaS εφαρμογών
  • Την ασφάλεια των δεδομένων και των εφαρμογών στο Cloud


Οι θεματικές έχουν οργανωθεί ώστε να απευθύνονται όχι μόνο στα Στελέχη της Πληροφορικής, αλλά και σε στελέχη του HR, του marketing, των πωλήσεων, της εξυπηρέτησης πελατών και της χρηματοοικονομικής διεύθυνσης.

Για πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://eventreg.oracle.com/

Πηγή: in.gr
Pin It